Accés al contingut Accés al menú de la secció
Portal Jurídic  > El ”Pla de simplificació ...
 
Dimecres, 12 de desembre de 2018

El ”Pla de simplificació normativa 2016-2017” premi especial del jurat als Premis Alfons Ortuño 2018


Anit es van lliurar els Premis Alfons Ortuño 2018 en un acte celebrat al nou Espai Bital del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació.

El projecte ”Pla de simplificació normativa 2016-2017” liderat per l’Àrea de Millora de la Regulació del Departament de la Presidència, en el qual ha col·laborat el Portal Jurídic de Catalunya, va obtenir un premi especial del jurat “per la seva envergadura i l’esforç per revisar la vigència de les normes acumulades al llarg del temps”.

Els Premis Alfons Ortuño, convocats cada dos anys per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, premien projectes implantats d’innovació i bones pràctiques a les administracions públiques catalanes.

En aquesta quarta edició s’han presentat vint-i-una candidatures per part de diversos departaments de la Generalitat de Catalunya, entitats supramunicipals i ens locals de Catalunya, en les categories ‘Transparència, bon govern i qualitat’, ‘Desenvolupament d’equips i de persones’, ‘Organització, processos i gestió econòmica’ i ‘Serveis finalistes’. Els projectes guardonats han estat:

-Categoria 1 Organització, processos i gestió econòmica

Primer premi Traçabilitat GPS de la gestió de les dejeccions ramaderes en temps real, del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Accèssit Transformació de l’Oficina de Registre en una Oficina d’Assistència en Matèria de Registre, de l’ Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. 

-Categoria 2 Transparència, bon govern, avaluació i qualitat

Primer premi Portal d’informació econòmica i de serveis locals, de la Diputació de Barcelona.

Accèssits Pla de difusió d’indicadors de contractació pública mitjançant visors i mapes Interactius (VIMI); Eina Sobre Digital, tots dos projectes del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda. 

-Categoria 3 Desenvolupament d’equips i persones

Primer premi L’aplicació FGC Approp, del Departament de Territori i Sostenibilitat. 

-Categoria 4 Serveis finalistes

Primer premi Subministrament de dades gràfiques de les explotacions agràries de Catalunya, del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. 

Premis especials del jurat

Servei de Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya, del Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

Pla de simplificació normativa 2016-2017, del Departament de la Presidència.

logo_premi_ortuno