Accés al contingut Accés al menú de la secció
Portal Jurídic  > Serveis d’informació
 

Serveis d’informació

A més de la consulta de les normes, els seus textos consolidats i les notícies d'actualitat jurídica, el Portal Jurídic de Catalunya posa a l’abast de la ciutadania un seguit de serveis d’informació jurídica. Per utilitzar aquests serveis, només cal que sigueu usuari/ària registrat/da del Portal Jurídic. Donar-se d'alta

 
 
 • Els meus documents  
  Permet seleccionar les normes que siguin del vostre interès per tenir-les agrupades a la pantalla sense que les hagueu de cercar cada vegada que us connecteu al Portal Jurídic.
 • Subscripció a un document  

  Permet subscriure-us a totes o algunes de les normes seleccionades per rebre un avís de correu electrònic quan se’n publiqui una afectació.
  Avís: Aquest servei de subscripció no és actiu quan el Portal Jurídic de Catalunya no ofereix el text complet de la norma, sinó només un enllaç a la base de dades que les difon originalment (BOE, EUR-Lex).

 • Les meves cerques  
  Permet desar els paràmetres o condicions d’una cerca, per tal que la pugueu executar quan us torneu a connectar al Portal Jurídic, sense que us calgui emplenar de nou tots els camps del cercador.
 • Subscripció a una cerca  
  Permet subscriure-us al resultat d’una cerca. Quan un document nou s’incorpori al Portal Jurídic i compleixi els paràmetres de la vostra cerca, rebreu un missatge d’avís per correu electrònic.